06 - 29 20 92 21 | 06 - 16 40 88 81 info@hairweavecompany.nl

Veilig

Voordelen van het rubber van de ficus elastica zijn:

Natuurlijk product
Flexibiliteit
Het ademt
Gemakkelijk te verwijderen
Dermatologisch getest

Hairweave Company bevestigingsmethode met rubber

Hairweave Company maakt gebruik van een rubber bevestigingsrandje. Dit is een natuurlijk product om de bevestiging te creëren voor de Hairweave. Dit rubber wordt gehaald uit de Indische rubberboom genaamd de Ficus Elastica. Het rubber van de Ficus Elastica is namelijk een zachte bevestiging waar flexibiliteit inzit. Daardoor beschermt het het eigen haar bij het dagelijks borstelen, omdat het meeveert bij het borstelen.

Nog een voordeel van de bevestiging van het rubber Ficus Elastica is omdat het ademt. Je eigen haar onder de bevestigingsrand kan dus niet beschadigen. Daarbij is deze bevestigingsrand zo flinterdun dat de shampoo gemakkelijk achter het randje wegspoelt. Hierdoor kan er geen jeuk op de hoofdhuid ontstaan.

 

Hairweave Company heeft het rubber uit de Ficus Elastica gebruikt als basisproduct voor het bevestigen van de Hairweave. Daaraan is een natuurlijke stof toegevoegd, zodat het: – vloeibaar is bij het opzetten – 1 substantie wordt bij het dragen – gemakkelijk te wassen is met shampoo en conditioners – niet beschadigd bij het verven van het eigen haar – niet los kan raken bij het zwemmen – en gemakkelijk weer te verwijderen is. Uiteraard allemaal dermatologisch getest.

Het gewicht van het volume en de lengte van de hairweaves zijn verdeeld over een gehele bevestigingsrand. Deze bevestigingsrand wordt geplaatst van oor tot oor. Net onder de kruin met behulp van het rubberen randje en een draad. Doordat de bevestigingsrand verdeeld is over vele haren, kan het het gewicht van de hairweaves gemakkelijk dragen.

Bij het verwijderen maken wij gebruik van een hairrepair om het rubber week te maken, zodat de bevestiging gemakkelijk uit je haar glijdt. Binnen een kwartiertje per laag is het dan ook weer veilig verwijderd. Wij kunnen exact laten zien, hoeveel eigen haar meekomt bij het verwijderen. Zo kun je zelf oordelen en enthousiast raken over onze methode.

Amsterdam
Frans Halsstraat 108 
1072 BZ Amsterdam
Tel: 06 29209221 
Houten-Castellum

Cella Helvetica 15
3995 XV Houten - Castellum
Telefoon: 06 - 16408881

Hellevoetsluis

Moriaanseweg Oost 66
3223 AK Hellevoetsluis
Telefoon: 06 - 29209221