06 - 29 20 92 21 | 06 - 16 40 88 81 info@hairweavecompany.nl

Cursus hairweave volgen

Interesse in het leren van hairweaving? Bij Hairweave Company, in samenwerking met HA!R, kun je nu een cursus hairweave volgen. In een cursus rond haarverlenging in Houten geven docenten met meer dan 15 jaar ervaring les. Onze unieke en veiligste methode van haarverlenging wordt nu ook aan jou onderwezen. Deze kans om alle kneepjes van het vak te leren mag je niet missen!

Ontdek onze cursusmogelijkheden

Wanneer je kiest voor een cursus hairweave, bieden wij diverse opties. Van losse cursussen tot een allroundcursus; er is voor ieder wat wils. Leer over onze speciale technieken en het werken met verschillende soorten haar. Onze cursusinhoud omvat:

Als je één van onze cursussen rond haarverlenging volgt, kan je zelf professioneel aan de slag gaan.

Wat kan je verwachten van onze cursussen?

De hairweave-cursussen wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 6 cursisten, onder leiding van twee ervaren docenten. Na de cursus hairweave kun je alle benodigde producten en verschillende hairweaves bij ons inkopen tegen inkoopprijzen. Zie het als een investering in de leukste job van Nederland. Wees er snel bij, want vol = vol!

Schrijf je in voor jouw cursus

Ben je enthousiast geworden en klaar om je te verdiepen in de wereld van hairweaving? Schrijf je in voor één van onze opleidingen! Twijfel je nog? Kom dan eens kijken in één van onze salons. Elke cursus rond haarverlenging wordt gegeven in onze salon in Houten, Cella Helvetica 15, in het winkelcentrum Castellum. Laat deze kans niet liggen en maak van hairweaving jouw nieuwe passie of carrière.

Toont alle 4 resultaten