06 - 29 20 92 21 | 06 - 16 40 88 81 info@hairweavecompany.nl

Hairweave Company werkt met kunsthaar, genaamd Silk Hair en met Human Hairweave.

Welk haar past het beste bij jou? Hieronder een overzichtelijk schema met de voor- en nadelen van beide haarsoorten.

Silk Hair

Hairweave Company Silk Hair is niet van echt te onderscheiden, want het voelt zijdezacht aan en is zeer gemakkelijk in de verzorging. Eén hairweave geeft een waanzinnig volume dat vergelijkbaar is met 150 hairextensions. Daarbij geven wij zelfs 5 jaar kwaliteitsgarantie op Silk Hair. Je kunt het dus keer op keer hergebruiken, waardoor je er jarenlang plezier aan beleefd.

Hairweave Company Silk Hair wordt ambachtelijk gemaakt speciaal voor jou. Wij maken met de hand een unieke op kleur gemaakte Silk Hairweave op een weefgetouw tijdens jouw bezoek in de salon, hierdoor kunnen wij je eigen haarkleur exact namaken. Ook kijkt Hairweave Company naar de dikte van je eigen haar en zullen wij een passend volume creëren, zodat het natuurlijk overloopt.

Door middel van een warmtebehandeling maakt Hairweave Company een eventuele slag of krul in jouw Silk Hairweave. Deze komt keer op keer terug na het wassen. Je hoeft daardoor ook geen tools zoals een stijltang of krultang te gebruiken. Silk Hairweave wordt tenslotte geknipt en gestyled in een model, zodat je stralend de salon verlaat.

De Silk Hairweave is heel gemakkelijk in de verzorging. Als je regelmatig borstelt, shampoo en crèmespoeling gebruikt bij het wassen en het vast draagt tijdens het slapen, dan blijft de Silk Hairweave jarenlang mooi. Wij geven niet voor niets 5 jaar kwaliteitsgarantie op de Silk Hairweave.

Human Hair

Human Hair van Hairweave Company zijn 100% Remy gesorteerd, dit betekend dat alle haarschubben intact zijn en dezelfde kant op gesorteerd zijn. Het haar is daardoor soepel en langduriger mooi.

Hairweave Company Human Hair is Russisch, heeft een europese structuur en is de beste A-kwaliteit. Met de juiste verzorging heb je 8 tot 15 maanden plezier van deze prachtige hairweave. Eén Human Hairweave is vergelijkbaar met 75 hairextensions. Bij Human Hair adviseren wij kappersproducten te gebruiken. Vraag jouw haarstylist naar tips. Onze weaves zijn uitgebreid getest en hebben zich keer op keer bewezen.

Tijdens je bezoek in onze salon kunnen wij met behulp van een kleurenring de kleur bepalen en in overleg de juiste kleur bestellen.

Bussum
Vlietlaan 36
1404 CB Bussum
Tel: 06 29209221 
Houten-Castellum

Cella Helvetica 15
3995 XV Houten - Castellum
Telefoon: 06 - 16408881