06 - 29 20 92 21 | 06 - 16 40 88 81 info@hairweavecompany.nl

Garantie

Voor altijd mooi vol en langer haar.

Bij Hairweave Company geven wij jou graag kwaliteitsgarantie, want service staat bij ons bovenaan.

Wij geven 5 jaar kwaliteitsgarantie op de Silk Hairweave. Deze prachtige weave kun je dus keer op keer opnieuw omhoog laten plaatsen, waardoor je niet steeds de aanschafprijs hoeft te betalen. Jarenlang heb je plezier van vol en langer haar. Hairweave Company werkt al meer dan 10 jaar met Silk Hairweave, wij staan dus achter de kwaliteit van onze hairweaves en dat is ook de reden waarom wij deze kwaliteitsgarantie kunnen geven. Dit is niet voor niets. Wij zijn trots op ons product.

Elke keer als je bij ons terugkomt in de salon om de haarverlenging opnieuw omhoog te laten plaatsen zorgen wij ervoor dat je weer stralend en als nieuw onze salon uitloopt. Bij Silk Hair verzorgen wij de weave met een warmtebehandeling en persen wij er weer een nieuwe slag of krul in, zodat je haar weken lang goed zit. Dit kunnen wij keer op keer herhalen.

Het is ook mogelijk om je haarstuk tussendoor in een andere slag of krul te laten persen of stijl te laten föhnen, zodat je kunt afwisselen van je dagelijkse look.

Krijgen wij jouw haarverlenging niet meer als nieuw? Dan krijg je gratis een nieuwe Silk Hairweave en dat 5 jaar lang.

Ook geven wij 6 weken garantie op de bevestiging. Bij ons blijft jouw haarverlenging gemiddeld zelfs 8 tot 12 weken goed vastzitten in je eigen haar. De weave groeit namelijk met jouw eigen haar mee. Gemiddeld groeit haar een centimeter per maand. Tussen de 2 en 3 maanden kun je je hairweave dus weer opnieuw omhoog laten zetten.

Wij geven echter geen niet goed geld terug garantie.

Zit jouw haar niet meer mooi of heb je vragen over de verzorging? Neem contact met ons op. Wij zijn er graag voor jou. Je kunt ons 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) van 10.00 tot 22.00 telefonisch benaderen, via de mail, facebook en zelfs via what’s app. Als je haar maar goed zit.

Amsterdam
Frans Halsstraat 108 
1072 BZ Amsterdam
Tel: 06 29209221 
Houten-Castellum

Cella Helvetica 15
3995 XV Houten - Castellum
Telefoon: 06 - 16408881

Hellevoetsluis

Moriaanseweg Oost 66
3223 AK Hellevoetsluis
Telefoon: 06 - 29209221