06 - 29 20 92 21 | 06 - 16 40 88 81 info@hairweavecompany.nl

De Methode

Haarverlenging en haaropvulling met een unieke methode zorgt voor verbluffende resultaten.

Hairweave Company maakt gebruik van een superdunne bevestiging van een revolutionaire techniek. Deze methode komt uit Amerika en is een flexibele en natuurlijke rubberen bevestiging. En daar zijn wij trots op!

Hoe bevestigen wij de haarverlenging?

Hairweave Company maakt vlak onder de kruin een flinterdun bevestigingsrandje met Ficus Elastica rubber en een draad. Voor meer informatie over het Ficus Elastica rubber kijk bij veilig voor jouw eigen haar op onze website. Op deze bevestiging wordt met naald en draad een haarverlenging geplaatst. Daarna groeit deze mee met je eigen haar en blijft maar liefst 2 tot 4 maanden goed in het eigen haar vastzitten. Wij geven daarbij zelfs 6 weken garantie op de bevestiging.

Bij je eerste bezoek in de salon wordt jouw Silk Hairweave exact nagemixt uit basiskleuren, totdat het overeenkomt met jouw eigen haarkleur. Hairweave Company  kan alle natuurtinten haar namaken door Silk Hair verschillende basiskleuren door elkaar te mengen. Ook highlights of lowlights worden verwerkt in de Silk Hairweave. Deze haaropvulling of haarverlenging past daardoor exact bij jouw eigen haar, zodat het natuurlijk overeenkomt en lijkt alsof het je eigen haar is.

Hairweave Company Silk Hairweave wordt ambachtelijk gemaakt. Er wordt namelijk op een weefgetouw een unieke Hairweave geknoopt. Daardoor kunnen wij exact dezelfde kleurnuances als je eigen haar namaken.

Ook kijkt Hairweave Company naar de dikte en de slag van je eigen haar. Wij zullen een passend volume creëren in jouw Silk Hairweave, zodat het natuurlijk overloopt.

Nadat de haarverlenging met naald en draad bevestigd is, kijken wij samen met jou voor een passend kapsel om een waanzinnige dagelijkse look te geven.

Benieuwd hoe wij precies te werk gaan? Of wil je eens kapsels bekijken van onze bestaande klanten? Kom gerust eens kijken in onze salon voor verbluffende resultaten en tevreden klanten. Je kunt hiervoor vrijblijvend een afspraak maken bij jouw gewenste Hairweave Company salon.

Amsterdam
Frans Halsstraat 108 
1072 BZ Amsterdam
Tel: 06 29209221 
Houten-Castellum

Cella Helvetica 15
3995 XV Houten - Castellum
Telefoon: 06 - 16408881

Hellevoetsluis

Moriaanseweg Oost 66
3223 AK Hellevoetsluis
Telefoon: 06 - 29209221