06 - 29 20 92 21 | 06 - 16 40 88 81 info@hairweavecompany.nl
Home / Winkel / Cursussen / Cursus rubberbevestiging haarextensions

Cursus rubberbevestiging haarextensions

1.250,00

Beschrijving

Word expert de rubberbevestiging van haarextensions met deze cursus? Bij Hairweave Company bieden we een gespecialiseerde cursus rubberbevestiging haarextensions aan in Houten. HA!R, ons opleidingsinstituut met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, leert je alles over onze unieke methode.

Wat je leert tijdens deze cursus rubberbevestiging haarextensions

Hier leer je alles van haaropvulling of -verlenging met flexibel rubber en handgemaakte hairweaves. Deze cursus is perfect voor professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden. In de cursus rubberbevestiging haarextensions leer je hoe je klanten een veilige en duurzame verlenging kunt bieden. Onze methode, die gebruik maakt van flexibel rubber afkomstig van de Ficus Elastica rubberboom, is een van de veiligste methoden in de branche. Je leert de fijne kneepjes van het toepassen van deze techniek, waarmee je de veiligheid en het comfort van je klanten garandeert. Door deze cursus te volgen, zet je een belangrijke stap in professionalisering binnen het vakgebied van haarverlenging.

De voordelen van deze methode

De cursus rubberbevestiging haarextensions biedt net als onze andere cursussen vele voordelen. De methode zorgt ervoor dat haarextensions gemiddeld 8 tot 12 weken goed vast blijven zitten en ze zelfs dicht bij het gezicht kunnen worden toegepast. Dankzij de flinterdunne bevestiging kun je het haar gemakkelijk opsteken. Ook het verwijderen van de extensions is eenvoudig met een speciale hair repair. In deze cursus leer je hoe je deze techniek toepast op zowel mannequins als echte modellen.

Hoe deze cursus ineen zit

De cursus rubberbevestiging haarextensions is een driedaagse training van 11:00 tot 17:00 uur, inclusief koffie, thee en lunch. De dagen gaan als volgt:

  • Dag 1: Oefenen van het inzetten Rubber bevestiging & verwijderen.
  • Dag 2: Oefenen Rubber bevestiging, verwijderen en de weave op de bevestiging plaatsen.
  • Dag 3: Examen volume/ verlenging op een model.

Na succesvolle afronding ontvang je een certificaat. De kosten voor de cursus zijn exclusief het haar, maar je kunt dit vooraf bestellen in onze webshop. Je kunt samen met je model kleur bepalen en deze minimaal een week van te voor in onze webshop bestellen.

  • Inkoopprijs 50 gram volume €125,-
  • Inkoopprijs 100 gram verlenging €230,-
  • Inkoopprijs 125 gram verlenging €295,-
  • Je genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Of je kunt zelf haar meebrengen wat bevestigd moet worden.

Meld je aan voor deze cursus

Interesse in de cursus rubberbevestiging haarextensions? Schrijf je in en neem deel aan één van onze aankomende sessies. Bij te weinig aanmeldingen wordt de cursus verschoven, dus wees er snel bij. Er is ook een geheimhoudingscontract te tekenen op de eerste dag, volgens onze algemene voorwaarden. Deze cursus is een uitstekende investering in je professionele toekomst in de wereld van hairweaving.