06 - 29 20 92 21 | 06 - 16 40 88 81 info@hairweavecompany.nl

Wie zijn wij

Hairweave Company is gestart door 2 vriendinnen Stefanie en Daphne.

Wij zijn Stefanie van Brosten en Daphne van Impelen. Inmiddels zijn wij al 15 jaar gespecialiseerd in het zetten van haarverlenging.

Wij hebben onze kennis uitgebreid in alle technieken en bevestigingsmethodes om jouw haar voller en langer te maken. Omdat wij ons verdiept hebben in alle methodes, zoals hairextensions, microrings, vlechtweaving, T-parting, haarwerken en de bevestigingsmethode met rubber kunnen wij nu de veiligste bevestigingsmethode toepassen. Wij staan dan ook 100% achter onze methode om jouw haar mooi voller en langer te kunnen maken.

Met veel passie werken wij dagelijks in onze salons om dames elke dag weer extra mooi te kunnen maken. Wij hebben dan ook een heel sociaal en dankbaar beroep.

Leuk weetje is dat Daphne jaren geleden als klant voor een haarverlenging binnenkwam in de salon van Stefanie. Daarna zijn zij vriendinnen geworden. Niet veel later zijn zij collega’s geworden. Omdat zij ook wel het ‘dreamteam’ genoemd werden hebben zij besloten compagnons te worden. En zo is Hairweave Company geboren.

15 jaar later en heel veel ervaring verder kunnen Daphne en Stefanie zich nu professionals noemen in het plaatsen van haarverlenging.

Stefanie werkt in de salons Amsterdam en Hellevoetsluis. Zij woont in Hellevoetsluis en heeft haar winkelpand in Hellevoetsluis op de Moriaanseweg Oost samen met haar collega’s van Eau de Parfum en Salon Chique. Tevens reist zij ook met plezier naar haar salon Amsterdam om daar haar vaste klanten op de van Baerlestraat te behandelen.

Daphne werkt in de salons Houten en Den Haag. Zij woont in Houten en heeft haar eigen salon op het winkelcentrum Castellum in Houten. Daarbij reist zij graag om haar klanten in Den Haag op de Obrechtstrechtstraat te behandelen.

 

Amsterdam
Frans Halsstraat 108 
1072 BZ Amsterdam
Tel: 06 29209221 
Houten-Castellum

Cella Helvetica 15
3995 XV Houten - Castellum
Telefoon: 06 - 16408881

Hellevoetsluis

Moriaanseweg Oost 66
3223 AK Hellevoetsluis
Telefoon: 06 - 29209221